Φιλέτο τσιπούρας παστό σε ηλιέλαιο
Φιλέτο τσιπούρας εξαιρετικής ποιότητας, ψημένο σε θαλασσινό αλάτι
Καθάριο και αγνό, γεννιέται παρά θιν’αλός κάπου στο Μεσολόγγι. Δουλεμένο με τον παραδοσιακό τρόπο των ψαράδων του τόπου, αποκτά μια αυθεντική γεύση αλμύρας, αέρα και ήλιου, σχεδόν όπως βγήκε από τη θάλασσα. Καλώς ήρθες.
Δοκιμάστε το "Σούσι του Μεσολογγίου"
Στραγγισμένο βάρος: 120 γραμμάρια
Καθαρό βάρος: 200 γραμμάρια
Συντήρηση προϊόντος: 0-4 οC
Διάρκεια ζωής: 110 ημέρες
100% φυσικό προϊόν, χειροποίητο, χωρίς συντηρητικά.