Στο Μεσολόγγι, σε έναν πολυτελή private χώρο, σχεδιασμένο για 4 έως 6 άτομα, η υψηλή γαστρονομία συναντά την εκλεπτυσμένη αισθητική.
Με ατμοσφαιρικό φωτισμό, minimal αλλά κομψή διακόσμηση και προσεγμένη διαρρύθμιση, δημιουργείται το ιδανικό σκηνικό για μια ανεπανάληπτη γευστική περιπέτεια.
Το μενού αποτελεί ωδή στις σπάνιες και ιδιαίτερες γεύσεις της θάλασσας, με κύριο πρωταγωνιστή το αυγοτάραχο, το οποίο συνδυάζεται με ντελικάτες υφές και γεύσεις που αναδεικνύουν τον βαθύ και μεστό χαρακτήρα του.
Η συνέχεια φέρνει στο τραπέζι premium θαλασσινά σε εκλεπτυσμένες εκδοχές όπως : καπνιστό καρπάτσιο από χταπόδι με διακριτικά αρώματα ξύλου, φιλέτο καπνιστής τσιπούρας με ντελικάτη υφή, μοναδικά αλίπαστα ψάρια συνοδευόμενα από πέρλες φρούτων – ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μοριακής γαστρονομίας που απογειώνει τις γεύσεις – χέλι καπνιστό ,ακόμη και τον ταπεινό γαύρο σε μοναδική εκδοχή !
Τα πιάτα συνοδεύονται από εκλεκτά αποστάγματα του Μεσολογγίου (ούζο & τσίπουρο ) ενώ υπάρχει και κατάλογος – με επιπλέον χρέωση – από εκλεκτά κρασιά, επιλεγμένα από έμπειρο σομελιέ , ταιριαστά με το αυγοτάραχο και τα υπόλοιπα θαλασσινά ώστε να δημιουργούν την τέλεια αρμονία μεταξύ ποτού και γεύσης, ολοκληρώνοντας αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Το μενού διαφοροποιείται σχετικά με την εποχικότητα των θαλασσινών αλλά ο πρωταγωνιστής μας –το αυγοτάραχο -είναι πάντα εκεί !
Μερικά από τα πιάτα που εναλλάσσονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα σε θαλασσινά:
- Βελουτέ ψαριού ή γαρίδας με τρίμμα αυγοτάραχο
- Σεβίτσε λαβράκι ή τσιπούρα Μεσολογγίου
- Φιλέτο ψαριού παστό σε ξύδι παρέα με κρίταμο και κάπαρη
- Φιλέτο ψαριού παστό με πέρλες yuzu και passion fruit
- Σαλάτα φινόκιο – πορτοκάλι, καπνιστό σκουμπρί
- Ρολά αγγουριού με ντιπ αυγοτάραχου
- Αυγοτάραχο
- Κολοκυθοανθοί με ντιπάκι αυγοτάραχου
- Φάβα με τσάτνεϊ κρεμμυδιού, ελαιόλαδο με κρόκο Κοζάνης και χέλι καπνιστό
- Αγκινάρα τουρσί με καπνιστή τσιπούρα
- Γαύρος σαβόρο με χειροποίητα ντολμαδάκια
- Φρυγανισμένο ψωμί με ελαιόλαδο τρούφας, τυρί κρέμα και αυγοτάραχο
- Κινόα με πιπεριές ψητές, βαλσάμικο πορτοκάλι και καπνιστή γαρίδα
- Τσιπούρα παστή σε αλάτι με ντιπάκι μουστάρδας, κόκκινο πιπέρι και πέρλες λεμονιού.
- Φιλέτο ψαριού με σόγια σως , σησαμέλαιο, σουσάμι και τζίντζερ
- Κρέμα αβοκάντο, λάιμ με χταπόδι καπνιστό, λάδι, κρεμμύδι χλωρό
- Χαλβά – ραβανί
Τιμή: 50€ / άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνονται δύο ποτήρια αποστάγματα (ούζο – τσίπουρο ) ανά άτομο
Ο χώρος διατίθεται αποκλειστικά με ραντεβού ενώ οι κρατήσεις γίνονται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα και η διάρκεια είναι δύο ώρες.
(δυνατότητα επιπλέον παραμονής χωρίς επιπλέον χρέωση αν δεν ακολουθεί άλλο προγραμματισμένο ραντεβού)