Η ιστοσελίδα κάνει χρήση Cookies για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Αυγοτάραχο Παπαγεωργίου 220gr

Αυγοτάραχο Παπαγεωργίου 220gr

Το αυγοτάραχο είναι έδεσμα που παράγεται κυρίως στις χώρες της Μεσογείου και της Άπω Ανατολής. Ο ελληνικός τρόπος παρασκευής ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους κυρίως χάρη στην επάλειψη με φυσικό κερί μέλισσας ως φυσικού συντηρητικού. Η λεπτή αυτή στρώση αγνού κεριού, ενώ καταφέρνει να εμποδίσει την οξείδωση του εκλεκτού προϊόντος, δεν το απομονώνει δραστικά – όπως η χρήση πλαστικού ή παραφίνης – αλλά του επιτρέπει να συνεχίσει την ωρίμανση του και να αναπτύξει φυσικό άρωμα και πικάντικη γεύση.

Το ΑΥΓΟΤAΡΑΧΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ελεύθερο από ενισχυτικά, μη φυσικά συντηρητικά και πρόσθετα, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Οι τρεις φυσικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του, συγκεντρώνονται με ιδιαίτερη προσοχή και συνείδηση. Τα άριστης ποιότητας αυγά άγριου Κέφαλου ελέγχονται και επιλέγονται ένα προς ένα. Το εκλεκτό ιωδιούχο θαλασσινό αλάτι αφρίνα και το γνήσιο φυσικό κερί παράγονται και συλλέγονται σε παρθένους οικότοπους που προστατεύονται από το δίκτυο Natura 2000 (Όρος Αράκυνθος) και τη Σύμβαση Ramsar (Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου).

Το Αυγοτάραχο Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τους κανόνες της Αν. Ορθοδόξου Εκκλησίας, κατατάσεται στην κατηγορία των νηστίσιμων τροφίμων. Τμήμα δε της ετήσιας παραγωγής του διατίθεται με πιστοποίηση Κασσέρ, υπό την επίβλεψη και έγκριση της Ραββινείας Αθηνών.

Το βάρος κάθε συσκευασίας είναι ± 5gr από την αναγραφόμενη.

  • 43,34€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 43,34€